Kennel Imbriani

    Breeder of

Belgian Shepherd

     Tervueren

About me

Jeg har alltid vært glad i hunder og vi hadde hund hjemme da jeg var liten men ikke min egen hund. Så når jeg flyttet for meg selv kunne jeg endelig få min egen hund. 

Det hele startet i 1995 hvor jeg så en vakker rød hund på gaten og jeg visste ikke hvilken rase det var så jeg bladde i hundebøker og fant ut at dette var en belgisk fårehund, tervueren. Og jeg leste litt om den og fant ut at den rasen kunne være noe for meg. Det gikk en god stund så var det noen bekjente av en bekjent som hadde et kull. I det kullet var det en sort og en rød valp. Disse ble da ikke registrert i NKK ettersom det var en parring mellom en tervueren og en groenendael men det brydde ikke jeg meg noe om for jeg hadde ingen interesse for å stille ut eller noe. Så det var slik Tinka kom inn i livet mitt. Vakker og sosial frøken var hun og det ble endel LP trening i Sarpsborg Hundeklubb. Så var vi på en uoffisiell utstilling og jammen meg gikk vi helt til topps og da hadde jeg lyst til å fortsette med utstilling også men jeg kunne jo ikke stille Tinka. Så da var jeg på let etter nok en tervueren. Kom i kontakt med Tommy Andersen på kennel Chatojo hvor Chifo kom inn i livet mitt. Ble noen terver og noen groenendael til derfra. Og jeg har også hatt Irax og Maverick fra kennel Fakaiser. 

Så kom jeg i kontakt med Heidi Leinaas Hagen på kennel Izgara og siden har tre Izgara hunder flyttet hjem til meg. Brando  9 år, Cina  7 år og sistedame Yanah 6 år. Er så glad for alle disse tre herlige hundene. Og sistedamen er den stolte mammaen til mitt første kull som ble født i 2015 :) 

                                                                          Mitt mål med avlen:

Mitt mål som oppdretter er å avle hunder som først og fremst fungerer som familiehunder men som også kan brukes innenfor diverse hundesporter som LP, Bruks, Gjeting, AG, Utstilling osv..

Mitt ønske er å avle belgere med rasetypisk og sunt eksteriør og god mentalitet. En hund som er sosial og trygg som fungerer godt i hverdagen. Avlsdyr vil være HD/AD røntget, samt øyelyst.

Valpene vil vokse opp inne sammen med mine andre hunder og vil bli vant til alt det som skjer i hverdagen med lyder osv.. og selvfølgelig også sosialisering med andre hunder og mennesker.